Novopechersky Dvor | Vitaliy Yurov

Description by Vitaliy Yurov :

This space we designed for a young and ambitious couple who love the minimalist modern style. The apartment is located in a new residential complex “Novopechersijdvor” in Kiev. The presence of a panoramic view of the city was one of the key criteria in the design. The goal of our team in this project was to create an absolutely comfortable modern space, using techniques borrowed from the classics. An unusual interpretation of bright glossy panels on the walls and rectilinear forms of furniture in the living room perfectly combined with clean polished brass surfaces, giving the whole apartment a kind of chic. In decoration used fine noble materials such as dark marble, wood and stone. Unusual deep colorof kitchen furniture, selected customers, emphasizes the individuality of their character and desire to experiment. Dining area is situated at a semicircular bay windows, in order to make the meal for the hosts as pleasant as possible. The project uses furniture factory as Minotti, B&B, kitchen Poliform, the light Areti and Deltalight.

Design Office: Vitaliy Yurov

Location: Kiev, Ukraine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s