Apartment in Slovakia | Rules Architects

Description by Rules Architects:

Large size apartment in a residential complex Condominium in Bojnice, Slovakia was created by a combination of two “smaller” apartments with average footprint about 100 m². We have created fresh modern interior, where we have used high quality materials corresponding to the lucrative estate. The original layout was useless so we took away all partitions walls and distributions including underfloor heating. The result is worth it, new apartment has a logical zoning, proportional space, large living room and terrace with a views on Bojnice.

Design Office: Rules Architects

Location: Bojnice, Slovakia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s