Greenwich Village Loft | RAAD Studio

Description by RAAD Studio:

This prewar loft in NYC’s Greenwich Village is an essay in materials. Wood, steel, Corian and plaster are treated as a narrative through the space. At the entry, these materials are at their most raw, elemental form, and moving back through the loft they are treated with an increasing degree of sophistication and precision. A ladder on a rail accompanies this journey, moving through the entire length of the property.

Design Office: RAAD Studio

Location: Greenwich Village, New York

Photographs: Daniel Shea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s