Residence in Glyka Nera, Athens | WoArchitects


Description by WoArchitects:

The architectural synthesis is formed in an “L” shape, in which the core/point of reference is the courtyard/pool. Every space is developed in the perimeter of the courtyard and therefore, through the existence of light & water, a dynamic relation of view, luminosity & reflection is created between the inside & outside spaces. The concept is implemented through and with the creation of a 3d polyline (exposed concrete) & a wall (local stone).

Design Office: WoArchitects

Location: Glyka Nera, Athens, Greece

Photographs: Ioanna Roufopoulou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s