Chorus | Ganna Design Studio

Description by Ganna Design Studio:

This is a place full of memories of growth for the hostess. She grown up and lived with her parents in this house, which is a 30 years house with mezzanine. Regarding to the design genre, the style, influenced by the religion of this family and the two little daughters, tends to be changed from sedate dark to vigorous colors.

The design point is the colorful window ornamented in the stairwell.  The concept of this colorful window generates from beautiful glass windows in a church. This window view provides a wonderful corner for the users to take a breath and think deeply.

Design Office: Ganna Design Studio

Location: Taipei, Taiwan

Photographs: Siew Shien Sam / MWphotoinc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s